Helsingborg imon! Fyfan va kul det ska bli!

Äntligen, nu e det inte långt kvar, o jag får ta o packa allt jag ska ha med mig nu, annars hinner jag inte imon. o jag pallar inte göra det inatt, vill sova lite extra, blev inte så mkt denna helgen med nattcup o allt.

Jag kommer göra en videoblogg från helsingborg förhoppningsvis! :D för det blir säkert något oväntat spontanryck nån dag från min sida vill jag lova :) blri det alltid me grabbarna!

MEN NUUUUUU SÅ BLEV JAG HIIIIPEEEER PÅ ATT PAACKAAAA!!!!!!! :)))))))

Puuss! ni som har mitt nummer kan ju smsa om ni har comviq, jag har inga cash på mobilen, glömt ladda på :$$$$$'$$$ tiiiieeeeeeeep <3

// POLLY PARTY!!!!

KAN ANVÄNDA WAX IGEN!! O NATTCUP INATT!! :D

Fan va mycket bättre man ser ut i vax asså! seriöst! Frisyren kan göra att hela ansiktet skiner upp, vårdad frill, gör att ansiktet ser vårdat ut! FAAAAN VA HIIIIIPER JAG BLEV NU! OCH IDAG SKA JAG SPELA NAAAATTCUUUP O JAG KOMMER VA FLIPPAD ! ;D, har fan slutspelsskägg o allt!

e supertaggad! :) första matchen 21.45 mot Lysekils FF (hemmalaget tror jag) och sen möter vi Trollhättans IF (som nog blir tuffaste matchen) kl 01.00... lång väntan. men hoppas det går bra. fått höra från 93erna som spelade cupen fredag-lördagnatt att tacklingar är i princip förbjudna, även axel mot axel. och får man 4 frisparka med sig/mot sig, så blir den 5e en straff, den 6e straff, 7 straff osv.. ni fattar.. helt sinnessjukt, det gör mig mer HIIPPPEEEER att bara fåååka ur o tackla ner nån o mman ligger under i sista matchen :D BAAAALL!!!!!!!!!!!!

missar dock crawford cup i torslanda på torsdag, men det är det värt eftersom jag är i helsingborg o har kul, fast lite synd är det allt :)

HIIIIIIIIIPRAAAAAAAAAA TAGGAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!

Kissie kan man gå o slänga sig i väggen fan!

Hör vad jag har att säga om den jäkla tomten! FAN ASSÅ!! man blir helt überhiiipeeer på henne fan! ;OOOO


sträckte båda mina triceps nu ! HAHHAAHHA

fifan va galet, sträckte precis båda mina triceps när jag sträckte på mig, aj???? ;( SUUUGER O DET ÄR INTE HIIIPEr, GÖR JU FASIIKEN ONT FIIIIIIIFAAAAAN! :(:'/ cuuuuutcuut im an emokid, cut meee deep!

Blindsnurr!! :D

ÅTERIGEN ETT HIIIIIIPERAKTIIIVT SPONTANT videoinlägg med en überspontaaaan LEEEEK!!!!! :D:D:****;** PÖZZzzz PÅ DETH!! JAK E GLATH! :)))))))))))


F'king noob jag är!! Glömde ställe klockan i går -.-

DET VA INTE HIIIPER!! eller JO JAG VA SÅ HIIPEr att jag missade att ställa klockan igår så jag försov mig till musiken idaaag IIIIIIIINte bra vill jag lova ;/ och baaaah, nu börjar jag inte förräns 11.35, så jag måste ta 11.03 tåget, fiiifaaan va tråkigt.. 2 timmar till, blöööööhh! fast nu slapp jag iofs gå upp för tiiiiiiiiiieeep 1000 trappsteg till musiken som idiotiiiiskt nog ligger längst upp i hela byggnaden, omgzomg.. tromg(?)  wooot?

Hörs kanskeeeee senare ikväääääll, pözz (a);*****
// Polly

DET HÄR GÖR MIIIG SÅ JEFLA GLAAATH!

"fyfan vad jag gillar dig!
såg ett inlägg på dig på youtube, sen skulle jag leta upp din blogg som först var devote, sen glassigt men nu hittade jag dig äntligen på blogg.se! och du är heeel grym! säg till ifall du vill ha hjälp med din design ;D" - Från Katrine.

Kommentarer överflödiga! nä skämt åsido, men jag blir väldigt glad när jag får sånna kommentarer och jag vet aldrig när jag spelar in en videoblogg utan det är jävliiiiiiiiiiiiigt spoontaaaaaaaaaaaaant (afan att det äääR!!!), för jag vet inte ens själv vad jag kommer hitta på, liksom vartfan fick jag för mig att springa runt i kallingar för eller hattmaskerad? mysterium som inte ens jag vet, eller jo jag e la tiiiiiiiiiiieeepe lite HIIIIIIIIIPEEEER!!!!!

MEN NU SKA JAG HIIIPRA MIIIG TILL BUUSSEEEN!! PUSSHEJ!!

Skola nu

Nu ska jag bara hiiiiipraaa mig till skolan och ha samhällskunskap i en timma, sen slutar jag ;)

en lektion på måndagar och en på fredagar, fiiifaaaan va gott schema och min klass e den bästa ever :) sån tur har jag!

SÅ NU KÖR VI!!!
CIAO! <3
// Polly

KOMIGEN NU KÖR VI!!!

HEEEEEEEEEEEEEEEEJJ!!!!!!! :D

NU BÄR DET AV TILL FEST SÖTNOSAR! PUSS PÅ DAIMKRYSSET!!


Vaknat och ikväll blir det klassåterträffsfest

feeest :D:D

jag ska bli så jävla fuuuuull, daaaaaaaaaah!!

VIDEOBLOGG A'LA POLLY!! :D


Biljetterna bokade till Helsingborg!

Fan va underbart! Måndag den 26e oktober drar jag iväg igen på ett sjuuuukt spännande äventyr till Helsingborg återigen för att återförenas med mina partyboys & girls där nere! kommer bli feeetingfett, alltid lika kul att träffa min själis marco och andre o jonte :) gryyyymt! SER FRAM EMOT ATT HOPPA IN I DIMMAN TILLSAMMANS MED DOM :D

woooohoooo!

Kommer hem första november fram mot kvällen någonstans :D så hela höstlovet är räddat! HELFETT!!! HEEEEELFETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mjaouww.. grr på er!
// Polly

Välkommen tillbaka alla läsare!

Jag vill leva livet igen, jag vill ut, smaka på det där jag fick smaka på lite förut, det där som kallas att vara populär och folk uppskattar en och många va ledsna när man slutade blogga, fan det va tråkigt, jag ville egentligen inte men det tog så mycket tid, men nu när skolan e soft igen så kan jag börja softa på det :D

 

VAFAN NU KÖR VI IGÅNG FÖR HELVETE, JAG BRAKAR DIRR LOSS ME ETT HEYBABERIBABA JÄVLA VIDEOINLÄGG!

btw; det här va helt jävla spontant ;O maskeraden o allt, inget jag planerat som vanligt hahaha


RSS 2.0